Jääpuisto aukeaa jälleen marras-joulukuussa 2018

ClockSuljettu joulukuuhun saakka

Aukioloajat

ma-su suljettu

Aukioloajat

ma-su suljettu

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä, Helsingin Rautatientorilla. Nauti kaupunkikulttuurista luistimet jalassa, viihdy kuuman juoman kera Jääpuiston tunnelmallisessa kahvilassa, kuuntele musiikkia tai tapaa tuttuja. Rautatientorin asema-aukiolle Helsingin ydinkeskustaan rakennettava tekojäärata tarjoaa talvi-iloa kaupunkilaisille marraskuusta maaliskuun lopulle saakka.

JÄÄPUISTO ON SULJETTU!

Tapahtumarikas kausi saatiin päätökseen sunnuntaina 18.3.2018.
Tapahtumapuisto avaa jälleen ovensa marras-joulukuussa 2018, joten pysythän kuulolla! Aurinkoista kesää ja syksyä kaikille!

Vietä hyvä päivä

Talven riemua

Talven riemua

Talven ihmeitä keskellä kaupunkia! Jääpuistossa voit viettää hauskan talvipäivän luistellen, ulkoillen ja kaupunkikulttuurista nauttien.

Liput
Syö ja juo

Syö ja juo

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!

Tutustu kahvilaan
Tapahtumat

Tapahtumat

Jääpuistossa tapahtuu joka viikkoa! Luisteluopetusta, musiikkia, Meet & Greet -tapaamisia ja vaikka mitä muuta mukavaa!

Katso tapahtumat

Yhteistyössä

KorjaamoHelsingin kaupunki, liikuntapalvelutLapland Hotels

Jääpuisto

ma-su suljettu

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.

Tilaa uutiskirje