Infoa Jääpuistosta

JÄÄPUISTO ON SULJETTU!

Tapahtumarikas kausi saatiin päätökseen sunnuntaina 18.3.2018.
Tapahtumapuisto avaa jälleen ovensa marras-joulukuussa 2018, joten pysythän kuulolla! Aurinkoista kesää ja syksyä kaikille!


Tervetuloa Jääpuistoon!

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä, Helsingin Rautatientorilla.

Nauti kaupunkikulttuurista luistimet jalassa, viihdy kuuman juoman kera Jääpuiston tunnelmallisessa kahvilassa, kuuntele musiikkia tai tapaa tuttuja. Rautatientorin asema-aukiolle Helsingin ydinkeskustaan rakennettava tekojäärata tarjoaa talvi-iloa kaupunkilaisille marraskuusta maaliskuun lopulle saakka.

Tule sellaisena kuin olet! Unelmien Helsinki- ja Best of Helsinki- sekä SLA ry:n Vuoden 2008 Liikuntateko tunnustuksilla palkittu Jääpuisto on oiva tapa tavata, sillä se on tehty luistelua, ulkoilua, yhdessäoloa ja kaupunkikulttuurin nauttimista varten.

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä Helsingin Rautatientorilla. Arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkasen suunnittelema puistodesign on näyttävä maamerkki kaupungin sydämessä.


Näin toimit Jääpuistossa

Lippu ostetaan lipunmyyntipisteestä ennen luistelua ja kiinnitetään näkyvälle paikalle hihaan. Luistimia voi tarvittaessa vuokrata lipunmyynnin yhteydessä toimivasta luistinvuokraamosta. Kypäriä ja luistelukelkkoja lainataan veloituksetta. Kengät jalassa jäälle meno on kielletty turvallisuussyistä, mutta pienen lapsen kanssa jäälle voi mennä kenkäsuojat jalassa. Kenkäsuojia saa maksutta Jääpuistolta.

Jää ajetaan muutaman tunnin välein, turvallisuussyistä kaikkien luistelijoiden on poistuttava jäältä noin 10 minuuttia kestävän ajon ajaksi.

Jääpuistossa on rajallinen määrä pieniä lukittavia kaappeja arvotavaroille. Suurempiin tavaransäilytystarpeisiin vastaa naapurimme rautatieasema.

Kiekkopelit ovat valitettavasti kiellettyjä Jääpuistossa turvallisuussyistä.


Vuokraluistimet

Luistinten koot:

Kaunoluistimet: 28-41
Hokkarit: 27-48
Miniluistelijoille yksittäisiä pareja: 23,5 & 25,5 & 26

Emme varaa luistimia etukäteen.

Jääpuisto

ma-su suljettu

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.

Tilaa uutiskirje