Jääpuiston kahvila

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille elämyksiä, kokemuksia ja iloista palveluasennetta sekä tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!


Jääpuiston kahvila

Luisteluhetken kruunaavat kuumat ja kylmät juomat iloisessa ja tapahtumarikkaassa miljöössä. Iltaisin kahvila tarjoaa juomia myös aikuiseen makuun: listalta löytyvät mm. erilaiset terästetyt kaakaot ja glögit.

Lauantaisin kentän laidalta saa klassista luisteluruokaa laadukkaalla otteella, kun hilligrillissä tirisee makkara - myös kasvissyöjille! Grilli on kuumana aina lauantaisin klo 13-15 säävarauksella.

Kahvilassa on 40 paikan viihtyisä ja lämmitetty asiakastila, WC-tilat sekä ulkoterassi.


Yksityistilaisuuksiin

Jääpuistoon kutsut helposti myös ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi. Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet). Yksityistilaisuuksissa kahvila on mahdollista pitää auki klo 24.00 asti.

Jääpuisto

ma-su suljettu

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.

Tilaa uutiskirje