Jääpuiston kahvila

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille elämyksiä, kokemuksia ja iloista palveluasennetta sekä tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!


Jääpuiston kahvila

Luisteluhetken kruunaavat kuumat ja kylmät juomat iloisessa ja tapahtumarikkaassa miljöössä. Iltaisin kahvila tarjoaa juomia myös aikuiseen makuun: listalta löytyvät mm. erilaiset terästetyt kaakaot ja glögit.

Kahvilassa on 40 paikan viihtyisä ja lämmitetty asiakastila, WC-tilat sekä ulkoterassi.


Yksityistilaisuuksiin

Jääpuistoon kutsut helposti ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi. Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet). Yksityistilaisuuksissa kahvila on mahdollista pitää auki sulkemisajan jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje