Kumppanit

Haluatko tukea paikallista kaupunkikulttuuria? Rakennamme yhdessä kumppaniemme kanssa elävää ja innostavaa kaupunkia. Kysy meiltä lisää kumppanimahdollisuuksista!

Ota yhteyttä

Jääpuistoa toteuttavat:

KorjaamoHelsingin kaupunki, liikuntapalvelutLapland Hotels

Korjaamo

Korjaamo

Korjaamo Group vastaa Jääpuiston sisällöllisestä toiminnasta ja sen rahoituksesta. Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimmista kulttuurikeskuksista, joka on toiminut vuodesta 2004 lähtien. Kulttuuritehdas Korjaamo tuottaa merkityksellisiä kulttuuritapahtumia musiikin, teatterin, kuvataiteen ja keskusteluiden saralla.


Helsingin kaupunki, liikuntapalvelut

Helsingin kaupunki, liikuntapalvelut

Helsingin kaupungin liikuntapalvelut on rakentanut Jääpuiston tekojääradan palvelurakenteineen ja ylläpitää rakenteiden sekä jään laatua kauden aikana.
http://www.hel.fi/liikunta

Yhteistyössä Helsingin kaupunki, kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala.
https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi


Lapland Hotels

Lapland Hotels

Lapland Hotels -ketju on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 1900 huonetta ja huoneistoa sekä 8 000 ravintolapaikkaa Suomen kaupunkien urbaanissa maailmassa, hiihtokeskusten sykkeessä, suurten erämaa-alueiden laidalla tai jylhien maisemien äärellä pohjoisimmassa Lapissa. Kesällä 2018 kolmas kaupunkihotelli avaa ovensa Helsingin Bulevardilla. Viisi omaa hiihtokeskusta sijaitsevat Rovaniemellä, Ylläksellä, Pallaksella, Oloksella ja Luostolla. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Ylläs I Levi I Saariselkä I Rovaniemi I Olos I Luosto I Kilpisjärvi I Pallas I Hetta I Tampere I Oulu I Helsinki

https://www.laplandhotels.com/FI/

Jääpuisto

ma-su suljettu

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Liity Töölö Urban familyyn!

Töölö Urban Family yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Perheeseemme kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, co-working-tila Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park. Töölö Urban Familyn jäsenenä saat etuja ja inspiraatiota uusien elämysten ja palveluiden kokeiluun ja käyttöön, yksin tai yhdessä. Klikkaa tästä nähdäksesi rekisteriselosteemme.

Tilaa uutiskirje