Kumppanit

Haluatko tukea paikallista kaupunkikulttuuria? Rakennamme yhdessä kumppaniemme kanssa elävää ja innostavaa kaupunkia. Kysy meiltä lisää kumppanimahdollisuuksista!

Ota yhteyttä

Jääpuistoa toteuttavat:

KorjaamoHelsingin kaupunki, liikuntapalvelut

Korjaamo

Korjaamo

Korjaamo Group vastaa Jääpuiston sisällöllisestä toiminnasta ja sen rahoituksesta. Kulttuuritehdas Korjaamo on yksi Pohjoismaiden suurimmista kulttuurikeskuksista, joka on toiminut vuodesta 2004 lähtien. Kulttuuritehdas Korjaamo tuottaa merkityksellisiä kulttuuritapahtumia musiikin, teatterin, kuvataiteen ja keskusteluiden saralla.


Helsingin kaupunki, liikuntapalvelut

Helsingin kaupunki, liikuntapalvelut

Helsingin kaupungin liikuntapalvelut on rakentanut Jääpuiston tekojääradan palvelurakenteineen ja ylläpitää rakenteiden sekä jään laatua kauden aikana.
http://www.hel.fi/liikunta

Yhteistyössä Helsingin kaupunki, kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala.
https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi

Jääpuisto

ma-to 12:00-21:00

pe 12:00-22:00

la 10:00-22:00

su 10:00-21:00

Ensi viikosta ma 17.12. alkaen pidennetyt aukioloajat 6.1. saakka: ma-to & su 10-21 pe & la 10-22

Olemme kiinni jouluaattona 24.12.

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje