Järjestä tapahtuma

Jääpuistoon kutsut helposti myös ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi. Asiakastilaisuudet, pikkujoulut, tyhy-päivät, polttarit, syntymäpäivät tai lasten kutsut – Jääpuistossa järjestät niin pienen kuin suuren tilaisuuden mahdollisimman vaivattomasti. Kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet). Pienelle porukalle voit varata myös Alppicurlingia tai luisteluopetusta Jääpuiston normaaleina aukioloaikoina. Varaukset: jaapuisto (at) korjaamo.fi

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Teksti

Jääpuisto ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Ideoita

Valitse näistä tai ehdota meille mitä toivoisit tapahtumaltasi

Riemukkaat lastenkutsut Jääpuistossa!

Synttärit, nimipäivät, talvikekkerit… vietä riehakas ja liikunnallinen päivä luistellen ja herkkuja nauttien!

Lastenjuhlapaketti 25 € / hlö (kesto 2 h)

  • Luistelulipun, luistinvuokran ja kypärän
  • Ohjaajan leikittämässä lapsia jäällä (n. 25 min)
  • Katettu juhlapöytä terassilla tai sisällä kahvilassa. Tarjoilut sisältävät mehun ja korvapuustin/munkin tai suolaisen vaihtoehdon. Lisätarjoiluja on mahdollista tilata erikseen.

Lastenjuhlia on mahdollista järjestää Jääpuistossa arkisin sekä viikonloppuaamuisin (aloitus viimeistään klo 10.30). Ryhmäkoot min. 5 hlö ja max. 14 hlö.

Talviurheilupäivä keskellä Helsinkiä

Ottakaa porukalla talvilajit haltuun! Hauskaan talviurheilupäivään sisältyy luistelua, curlingia ja muita liikunnallisia aktiviteetteja.

Pikkujoulut luistimilla

Kuka on firmanne vauhdikkain pikaluistelija? Järjestä yrityksellenne ikimuistoiset pikkujoulut luistimilla!

Jäätävät polttarit Jääpuistossa

60 minuuttia aikaa ja 6 vaativaa tehtävää suoritettavana – luistimet jalassa! Jääpuiston polttarihaasteessa on pähkinöitä purtavaksi sekä itse sankarille että ystäville.

Innokas varaamaan tapahtumapaketin, koko jääpuiston käyttöösi tai ilmottautumaan henkilökohtaiseen koulutussessioon? Otathan yhteyttä meihin saman tien!

Ota yhteyttä

Jääpuisto

ma-to 12:00-21:00

pe 12:00-22:00

la 10:00-22:00

su 10:00-21:00

Ensi viikosta ma 17.12. alkaen pidennetyt aukioloajat 6.1. saakka: ma-to & su 10-21 pe & la 10-22

Olemme kiinni jouluaattona 24.12.

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje