Jääpuiston avajaiset: Michael Bublé -jouluspesiaali

Tervetuloa juhlimaan Jääpuisto-kauden aloitusta rakkaudentäyteisissä tunnelmissa Michael Bublén joulu- ja rakkauslaulujen tahtiin! Luvassa ohjelmaa koko perheelle.

Jääpuiston avajaiset: Michael Bublé -jouluspesiaali

Tapahtuman aikana ostettujen luistelulippujen tulot lahjoitetaan Sydänlapset ja -aikuiset ry:lle. Hyvän asian puolesta mukana luistelemassa joukko Warner Music Finlandin yllätysartisteja ja ensimmäisille on luvassa glögiä, kaakaota ja jouluisia herkkuja!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Warner Music Finlandin kanssa. Tapahtumassa mukana & hyvää asiaa tukemassa: Korjaamo Culture Factory, Loud n’ Live, Radio Nova ja Cosa.

Michael Bublén joulu- ja rakkauslaulujen tahtiin voit luistella keskiviikkona 5.12. klo 18–20.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Jääpuisto

ma-to 12:00-21:00

pe 12:00-22:00

la 10:00-22:00

su 10:00-21:00

Ensi viikosta ma 17.12. alkaen pidennetyt aukioloajat 6.1. saakka: ma-to & su 10-21 pe & la 10-22

Olemme kiinni jouluaattona 24.12.

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje