Itsenäisyyspäivä Jääpuistossa

Taitoluisteluklubin esityksiä, jääseikkailua koko perheelle sekä luistelutekniikan ohjausta ja kuumaa mehua – ilmaiseksi tietysti!

Itsenäisyyspäivä Jääpuistossa

Itsenäisyyspäivää vietetään Jääpuistossa torstaina 6.12. klo 10.00 alkaen. Jääpuisto tarjoaa ilmaiseksi kuumaa mehua klo 12.00 saakka ja maksuttomassa luistelukoulussa pääsee hiomaan luistelutaitojaan klo 15.00–15.45. Klo 17.00-19.00 luvassa on Helsingin taitoluisteluklubin esityksiä, jääseikkailua koko perheelle sekä luistelutekniikan ohjausta, ja tietenkin vapaata luistelua, kun Koko Suomi luistelee –ilmaistapahtuma vierailee Jääpuistossa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje