Taitoluisteluesitys: Sunlights

Minorijoukkue Sunlights esiintyy Jääpuistossa la 26.1. klo 13.00

Taitoluisteluesitys: Sunlights

Helsingin Luistelijoiden muodostelmajoukkue Sunlights saapuu esiitymään Jääpuistoon lauantaina 26.1. klo 13.00. Esitys kestää noin 5 min.

Jääpuisto

ma-to 10:00-21:00

pe-la 10:00-22:00

su 10:00-21:00

Yhteystiedot

info@jaapuisto.fi +358 40 481 2903

Tilaa Jääpuiston uutiskirje >

Risuja vai ruusuja? Kerro meille!Anna palautetta

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje