Taitoluisteluesitys: Moonlights

Kansallinen juniorijoukkue Moonlights esiintyy Jääpuistossa su 17.2. klo 13.00

Taitoluisteluesitys: Moonlights

Helsingin Luistelijoiden kansallinen juniorijoukkue Moonlights saapuu esiintymään Jääpuistoon sunnuntaina 17.2. klo 13.00. Creepy Residents -niminen esitys kestää noin 5 min.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje