Jääpuiston perhelauantai

Taitoluisteluesityksiä ja hauskanpitoa koko perheelle lauantaina 16.3.

Jääpuiston perhelauantai

Jääpuistossa nähdään luisteluesityksiä, leikitään jääleikkejä ja testataan taitoja temppuradalla lauantaina 16.3.

Ohjelma alkaa Oulunkylän Taitoluisteluklubin luisteluesityksillä klo 14.00. Esitysten jälkeen luvassa jääleikkejä, luistelukoulua ja temppurata taitoluisteluvalmentaja Kiira Leppikin ohjauksessa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje