Moniviikko: Monikulttuurinen joululuistelu

Tervetuloa luistelemaan ja tutustumaan muihin monikulttuurisiin kansalaisiin! Päästäkses ilmaiseksi luistelemaan, ilmoittaudu Facebook-eventin kautta! Paikkoja on rajoitetusti.

Moniviikko: Monikulttuurinen joululuistelu

Tervetuloa luistelemaan ja tutustumaan muihin monikulttuurisiin kansalaisiin! Voit tulla juttelemaan ja jakamaan kokemustasi. Paikalla Venäjänkielisten Liitto Faro:n jäseniä ja muita vieraita. Kyseessä FARO:n järjestämän Monikulttuurisen viikon päätöspäivänä järjestettävä vapaan luistelun ja seurustelun tapahtuma.

Halutessasi päästä ilmaiseksi luistelemaan, ilmoittaudu Facebook-eventin kautta! Paikkoja on rajoitetusti.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje