Jääpuiston joulukausi

Pidennetyt spesiaalit aukiolot: ma-su klo 10-21. Älä missaa vuoden tunnelmallisinta luisteluaikaa!

Jääpuiston joulukausi

Talvi on paras vuodenaika ja me päätimme ottaa siitä kaiken ilon irti!

Pidensimme Jääpuiston aukioloja talven syvimpään hetkeen - nyt on paras hetki tulla ihailemaan kaupungin humua luistimet jalassa ystävien ja perheenjäsenten seurassa!

Olemme auki säävarauksella joka päivä klo 10-21. Jään kunnosta voit kysyä suoraan Jääpuiston kahvilasta +358 44 700 8822.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje