Koko perheen lauantai Jääpuistossa!

Koko perheen hupia Jääpuistossa!

Koko perheen lauantai Jääpuistossa!

Tule viettämään koko perheen luisteluhetkeä Jääpuistoon
lauantaina 18.1. klo 14-16!

Koko perheen lauantai alkaa klo 14 Zambonin jäädytyskierroksella, jonka jälkeen saamme jälleen nauttia luisteluesityksistä Jääpuiston kentällä!

Esityksen jälkeen luvassa Luistelukoulu taitoluisteluvalmentaja Kiira Leppikin ohjauksessa.

Tervetuloa koko perheen voimin!

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje