Talviloma Jääpuistossa!

Jääpuistossa hulvaton meininki koko talviloman ajan. Tule kokeilemaan alppicurlingia ja juomaan minttukaakaot Helsingin ytimeen! Olemme auki koko viikon 17.-23.2. ma-su klo 10-21. Vielä on talvitunnelmaa jäljellä!

Talviloma Jääpuistossa!

Talvilomalaiset tervetuloa!

Aukiolot 17.2.-21.2.2020
ma-su klo 10-21

Keskiviikkona & lauantaina tutusti Luistelukoulu Jääpuiston ohjaajien vetämänä.

Viikko huipentuu sunnuntaina 23.2. klo 14 Helsingin Luistelijoiden moudostelmaluistelunäytökseen!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje